Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Başkan Mirza: ‘'Söz verdik, yapıyoruz…"

Başkan Mirza: ‘

Bandırma Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Kapalı Pazar yeri inşaatına ilk kazma vuruldu.

Bandırma Belediyesi tarafından İhsaniye Mahallesi’ne yaptırılacak olan Kapalı pazar yeri inşaatına ilk kazma vuruldu. 150 bin kişiye hizmet verecek pazar yerinin hafriyat çalışmalarının başlaması nedeniyle inşaat alanında bir tören düzenlendi. Törene Balıkesir Milletvekili Nedret Akova, Belediye Başkanı Dursun Mirza , meclis üyeleri, çok sayıda davetli katıldı.
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza, inşaatın 20 milyon liraya mal olacağını ve 1, 5 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.
Mirza, ‘’ Önümüzdeki yılın Haziran-Temmuz aylarında inşallah buraya pazarcı esnafımız geçecek. Bugün burada Bandırma Kapalı Pazar Yeri inşaatının başladığını , hafriyatın devam edeceğini göstermek için buraya sizleri topladık. Hayırlı olsun’’ dedi.
Bandırma Kapalı Pazar yeri, tamamen kapalı, havalandırmalı, aydınlatmalı, her tür olumsuz hava koşullarına karşı korumalı, güvenli, engelli vatandaşlara da uygun olacak. Hak sahibi hiçbir esnaf mağdur edilmeyecek. Vatandaşlara konforlu ve rahat bir alışveriş ortamı sunmak için 2 katlı olarak projelendirilen yeni kapalı pazar yerinde 400 araç ve 750 tezgah kapasitesi mevcut. Sosyal ve yeşil alanlarıyla, asansör ve yürüyen merdivenleriyle; yük taşıma, ulaşım ve ticaret kolaylaşacak.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false